30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAbonaţii BOOM TV pot plăti facturile la ATM-urile BCR

Abonaţii BOOM TV pot plăti facturile la ATM-urile BCR

Abonaţii BOOM TV îşi pot achita facturile cu cardul BCR la bancomatele băncii. Reprezentanţii BCR au semnat în acest sens o convenţie cu DTH Television Group SA, societate care deţine postul BOOM TV. Potrivit unui comunicat al Băncii Comerciale Române, banca a semnat aproape 170 de convenţii de plată a facturilor de la ATM cu diverşi furnizori de servicii şi utilităţi de interes naţional sau local. În prezent, unitatea bancară gestionează aproape 450.000 de opţiuni de plată. "Urmărim permanent să lărgim cît mai mult gama facilităţilor oferite posesorilor de carduri BCR. Totodată, ne-am propus să contribuim substanţial la dezvoltarea culturii "banilor electronici", respectiv la creşterea cît mai rapidă a volumului şi valorii plăţilor pe cale electronică din conturi de card sau conturi curente, concomitent cu diminuarea celor în numerar", a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Direcţiei Carduri din cadrul BCR.
Numărul tranzacţiilor la ATM-urile BCR a înregistrat o creştere cu aproape 12 la sută la finele lunii iulie 2008, comparativ cu iulie 2007, ajungînd la aproximativ 5,4 milioane de operaţiuni. De asemenea, valoarea retragerilor de numerar de la ATM a crescut cu peste 35 la sută, pînă la 1,5 miliarde de lei.
BCR are instalată şi cea mai mare reţea de ATM-uri şi POS-uri din sistemul bancar românesc, respectiv 1.650 de bancomate şi peste 14.200 de terminale electronice operaţionale la comercianţi.
Pentru plata facturilor prin intermediul ATM-urilor nu se percepe comision.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS