17.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Poli Iaşi ameninţă cu retragerea din Liga I

Fotbal: Poli Iaşi ameninţă cu retragerea din Liga I

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, că membrii CA au propus ca gruparea din Copou să se retragă din campionat şi să nu se prezinte la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 6-a, dacă partida cu Farul Constanţa nu va fi repogramată, informează NewsIn.
"Dacă cei de la Comisia de Disciplină nu vor reprograma meciul cu Farul, cred că membrii Consiliului de Administraţie al clubului vor decide scoaterea echipei din campionat", a spus Ionuţ Popa, care a adăugat că oficialii grupării din Copou "au propus chiar să nu ne prezentăm la meciul cu CFR Cluj, în semn de protest".
Partida Politehnica Iaşi-Farul Constanţa, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, nu s-a mai disputat, după ce instalaţia de nocturnă a stadionului Emil Alexandrescu nu s-a aprins în timp regulamentar. Oficialii clubului Politehnica Iaşi au depus luni un memoriu la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, prin care au cerut ca meciul cu Farul, din etapa a 5-a a Ligii I, să fie reprogramat. În cazul în care demersul ieşenilor nu va avea succes, partida Poli Iaşi-Farul va fi omologată la masa verde cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU