28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea Craiova - Bornescu: "Vom merge la Dinamo să câştigăm, nu ne mai sperie nimeni"

Universitatea Craiova – Bornescu: „Vom merge la Dinamo să câştigăm, nu ne mai sperie nimeni”

Portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, a declarat azi că obiectivul următor al colegilor săi este obţinerea celor trei puncte în meciul contra lui Dinamo, programat în etapa a 6-a a Ligii I, informează NewsIn.

"La Dinamo vom merge să câştigăm. Dinamo are o echipă bună, dar nu ne mai sperie nimeni, avem şi noi forţă, am arătat asta şi vom demonstra în continuare. Putem obţine victoria, suntem mai puternici, mai bine organizaţi aşa că tratăm orice adversar la fel, nu contează că este Dinamo, Steaua sau Buzăul", a spus Bornescu. 

Acesta a apreciat că partida dintre Dinamo şi Universitatea Craiova reprezintă "un meci important pentru fanii noştri, care au o rivalitate specială cu echipa din Ştefan cel Mare".

Portarul grupării din Bănie a rememorat şi ultima partidă dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, scor 4-4, şi speră ca anul acesta istoria să se schimbe: "Anul trecut am fost aproape să batem Dinamo acasă, am avut 3-0, dar nu ne-am concentrat destul şi le-am dat ocazia să revină. În plus, Stoica a fost eliminat în prima repriză. Cred că putem reuşi acest lucru acum, deşi ne-am mulţumi şi cu un punct. Sperăm totuşi într-o victorie, mai ales că Universitatea nu a mai învins de mulţi ani pe Dinamo în deplasare".

Dinamo va întâlni Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 20:45, într-un meci din etapa a 6-a Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS