12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateZeci de timişoreni au ieşit în stradă cerând o anchetă corectă în cazul accidentului în care a fost implicat un Ferrari

Zeci de timişoreni au ieşit în stradă cerând o anchetă corectă în cazul accidentului în care a fost implicat un Ferrari

Zeci de timişoreni s-au adunat ieri dimineaţă în centrul oraşului pentru a cere autorităţilor să nu muşamalizeze ancheta accidentului de marţi, când şoferul unui Ferrari a omorât un bărbat aflat pe trotuar şi a rănit o femeie. Majoritatea protestatarilor au fost taximetrişti. Ei intenţionează să organizeze şi un marş pe străzile oraşului. Oamenii se tem că şoferul ar putea să scape de justiţie pentru că este cunoscut în Timişoara ca un om cu mulţi bani. Şoferul maşinii marca Ferrari s-a predat, joi, poliţiei, iar pe numele lui a fost emis mandat de arestare pentru 29 de zile.
Marţi seară, tânărul se plimba pe un trotuar din Timişoara, alături de prietena lui, când a fost lovit de maşina condusă de un medic din oraş. Conducătorul maşinii de lux mergea cu viteză mare pe sensul dinspre Calea Aradului spre Piaţa Mărăşti din Timişoara. În dreptul unei benzinării a încercat să depăşească prin stânga, pe celălalt sens de mers, trecând peste linia continuă. În acel moment a acroşat un taxi, s-a învârtit pe şosea, după care s-a izbit de stâlpii din beton ai unui viaduct. În urma impactului, până să se oprească în viaduct, maşina i-a lovit pe cei doi tineri care mergeau pe trotuar, un băiat şi o fată. Una dintre victime era un băiat de 28 de ani şi a murit în scurt timp la spital. A doua victimă, o tânără, are câteva contuzii uşoare. Pasagerii din taxi, două femei şi doi copii, au scăpat uşor.
Deşi tânărul zăcea inconştient pe trotuar, şoferul Ferrari-ului, în vârstă de 32 de ani, medic la un spital din Timişoara şi om de afaceri, precum şi tânăra din dreapta sa au fugit imediat de la locul accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII