22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMona Muscă nu va candida pentru un nou mandat parlamentar

Mona Muscă nu va candida pentru un nou mandat parlamentar

Fosta deputată Mona Muscă a anunţat astăzi că nu va candida pentru un nou mandat parlamentar, nici din partea PDL, nici din partea altui partid şi nici din postura de independent. "Declar public şi ferm că nu intenţionez să candidez în numele PDL, nu am de gând să mă alătur oricărui partid şi cu atât mai puţin să candidez. Nu pot să candidez pentru a intra într-un sistem în care nu mai cred", a declarat Muscă, subliniind că nu va candida nici din postura de independent.

Aceasta a ţinut să arate că "mai mulţi foşti colegi politici PDL şi PNL i-au oferit posibilitatea de a candida în diferite colegii din ţară", în mod special Gheorghe Ştefan şi membrii organizaţiei PDL Neamţ, care "au dat dovadă de o colegialitate rar întâlnită în politica românească, făcându-i în mod repetat o ofertă sinceră şi generoasă".

"Mă văd astăzi în situaţia de a face public răspunsul pe care i l-am dat domnului Gheorghe Ştefan în repetate rânduri, în ciuda optimismului şi eforturilor domniei-sale de a-mi schimba decizia", a spus Mona Muscă, înainte de anunţul privind decizia de a nu candida din partea PDL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS