9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJandarmeria a anunţat că derby-ul dintre Rapid şi Dinamo va fi un meci de risc maxim

Jandarmeria a anunţat că derby-ul dintre Rapid şi Dinamo va fi un meci de risc maxim

Aproape toate biletele s-au vândut, iar stadionul va fi un adevărat vulcan la ora partidei. Suporterii dinamovişti au primit şi ei 406 tichete şi vor ca echipa lor să rămână în fruntea clasamentului şi după acest meci.
Fanii au început vânătoarea de bilete încă de săptămâna trecută, iar cu o zi înainte de meci se mai găseau numai câteva sute de tichete pentru meciul dintre Rapid şi Dinamo.
Stadionul va fi plin, iar Jandarmeria a anunţat că va mobiliza 450 de persoane pentru a preîntâmpina eventualele conflicte la derby. Şi controlul la intrarea în stadion se anunţă aspru.
Dacă sezonul trecut, în retur, suporterii dinamovişti au umplut peluza de petarde şi fumigene după care le-au aruncat spre teren, acum 406 fani vor intra pe arena de sub podul Grant pentru a-şi susţine favoriţii. Dinamoviştii intenţionează, însă să facă reclamaţie la OPC pentru că data de disputare a meciului este inscripţionată greşit pe bilete, 23 în loc de 24 august. Partida dintre Rapid şi Dinamo se va juca în Giuleşti de la ora 20.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS