13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu la un bloc din cartierul Berceni

Incendiu la un bloc din cartierul Berceni

Un incendiu a izbucnit aseară, la spălătoria de la parterul unui bloc de garsoniere de pe strada Izvorul Rece din cartierul Berceni, pompierii fiind nevoiţi să evacueze toţi locatarii din cauza fumului dens care a cuprins întregul imobil.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, incendiul s-a produs în jurul orei 20.00, la spălătoria unui bloc de zece etaje de pe strada Izvorul Rece, unde stătea o persoană.

La locul incendiului au venit echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări, o descarcerare şi cinci ambulanţe SMURD.

Focul nu s-a extins şi la alte imobile, fiind stins la scurt timp de la venirea pompierilor, dar din cauza fumului dens care s-a degajat în bloc a fost necesară evacuarea tuturor locatarilor. Unii au fost scoşi de pompieri cu autoscările pe geamurile de la etajele unu şi doi, fumul împiedicând ieşirea acestora pe la parterul blocului.

Echipajele SMURD sosite la faţa locului au acordat îngrijiri medicale pentru 15 persoane intoxicate cu fum, nefiind însă necesară transportarea lor la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS