23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTurişti rătăciţi în Deltă

Turişti rătăciţi în Deltă

Poliţiştii de frontieră tulceni au ajutat doi turişti români, care se rătăciseră în Delta Dunării, să ajungă, în siguranţă, la destinaţia dorită.
La data de 21.08.2008, în jurul orei 17.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sulina – jud. Tulcea, au fost  informaţi că, la telefonul de urgenţă 112, s-a primit un apel de la două persoane, care se rătăciseră în Delta Dunării şi nu mai găseau drumul către localitatea Sfântu Gheorghe.
Drept urmare, lucrătorii noştri au pornit în căutarea celor în cauza cu un autoturism din dotare, aceştia fiind găsiţi în zona Câsla Vădanei, pe plaja, fără niciun mijloc de transport sau provizii.
La momentul sosirii echipajului Poliţiei de Frontiera, persoanele – o femeie şi un bărbat, cu vârste de 25 şi 28 de ani – au declarat că doreau să vadă frumuseţile deltei şi s-au hotărât să parcurgă, pe jos, distanţa dintre Sulina şi Sfantu Gheorghe. In timp însă, au constatat ca s-au rătăcit, iar apropierea serii şi lipsa proviziilor, i-a speriat, motiv pentru care au solicitat sprijin prin telefonul de urgenţă. Cei în cauză au fost preluaţi de echipajul Poliţiei de Frontiera şi ajutaţi să ajungă în localitatea Sfantu Gheorghe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS