22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, Liga I, etapa 4: FC Braşov-Pandurii Tg. Jiu 2-1

Fotbal, Liga I, etapa 4: FC Braşov-Pandurii Tg. Jiu 2-1

Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, FC Braşov, a trecut aseară de Pandurii Tg. Jiu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii I, iar braşovenii au obţinut cea de-a doua victorie în prima ligă, în timp ce gorjenii au rămas un punct în clasament, informează NewsIn.

FC BRAŞOV – PANDURII TG. JIU 2-1 ( Ilyeş 36, Sburlea 66 / Păcurar 3)

FC Braşov: Stelea – Rui Duarte, Constantin, Oroş, Ezequias – Roman, Măldărăşanu (Adriano 30), Ilyeş, C. Munteanu – Zaharia (Sburlea 46), Hadnagy (Surdu 68). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Pandurii Tg. Jiu: Mingote – Popete, Rus, Chibulcutean, Rusu (Cardosso 46) – Nalaţi (Murgan 56), Păcurar, Stângă, Iordache – Tilincă (Vasilache 65), Piţurcă. Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Hadnagy 25, Zaharia 45+2, Ilyeş 50, Roman 77 / Rusu 32, Păcurar 33, Stângă 45+1, Cardosso 59, Rus 61

Arbitri: Laurenţiu Danşa – Daniel Demetrescu, Adrian Ghinguleac

Stadion: Silviu Ploieşteanu; Spectatori: 4.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 3: Alexandru Piţurcă a pătruns pe partea dreaptă a apărării braşovene şi a centrat în careu, de unde Alexandru Păcurar a reluat puternic în poarta lui Stelea.

1-1, min. 36: Robert Ilyeş a marcat dintr-o lovitură liberă, de la circa 18 metri, după ce Cătălin Munteanu i-a mişcat puţin mingea pentru şut.

2-1, min. 66: Sabrin Sburlea a marcat cu un şut puternic de la circa 20 de metri, la colţul lung al porţii lui Mingote.

Sabrin Sburlea, în vârstă de 19 ani, care se află la cel de-al treilea său meci în prima ligă, a reuşit să marcheze primul gol pentru FC Braşov în Liga I, după ce în sezonul trecut, când braşovenii evoluau în eşalonul secund, atacantul a marcat nu mai puţin de 15 goluri.

Fundaşul brazilian Ezequias Roosevelt Tavares De Melo,care a fost adus de la FC Porto şi a semnat un contract pe trei ani cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a debutat cu ocazia acestui meci în Liga I. De asemenea, Romeo Surdu, care a fost împrumutat de la Steaua, a redebutat la braşoveni după o pauză de 4 ani.

În minutul 72 al partidei, pe stadionul Silviu Ploieşteani şi-a făcut apariţia o mireasă care a fost furată de la nunta sa şi adusă pe arena din Braşov pentru a aduce noroc formaţiei pregătite de Răzvan Lucescu.

La meci au fost prezenţi şi aproximativ 25 de suporteri ai echipei Pandurii Tg. Jiu.

FC Braşov a acumulat după acest meci 6 puncte, după ce în primele trei etape ale Ligii I braşovenii au avut o victorie cu AFC Urziceni (1-0), dar şi două înfrângeri cu Steaua (1-2) şi FC Argeş (0-1). De cealaltă parte, formaţia pregătită de Eugen Neagoe se află la cea de-a treia înfrângere consecutivă, după cele cu FC Timişoara (0-3) şi AFC Urziceni (1-5), gorjenii având doar un singur punct obţinut după egalul cu Dinamo (1-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS