16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Ieftin, pe Litoral

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului „Litoral“ pune la dispoziţia turiştilor, în perioada 1 septembrie – 15 octombrie, peste 4.000 de locuri de cazare în cadrul programului „Litoral pentru toţi“, informează NewsIn, citând un comunicat de presă al asociaţiei.

Cea de-a treia ediţie a programului „Litoralul pentru toţi“ va începe pe 1 septembrie şi are o dată finală estimată – 15 octombrie, dar, practic, se va derula până la 15 iunie 2009.

Până în prezent, 15 hoteluri din staţiunile de pe Litoral s-au alăturat acestui program, totalizând peste 4.000 de locuri de cazare. Tarifele pentru această ediţie sunt, pentru un sejur de şase nopţi, de 159 de lei la hotel de două stele (fără mic dejun), 189 de lei la unul de trei stele (fără mic dejun) şi 380 de lei la cel de patru stele, cu mic dejun. „Ca şi în ediţia de primăvară a programului, oferta de cazare include, pe lângă hoteluri de două şi trei stele, şi două de patru stele“, se arată în acelaşi comunicat de presă.

Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism, Asociaţia „Litoral“ şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, care vor asigura şi campania de promovare a programului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU