34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Selecţie pentru lucrători în Spania

Craiova: Selecţie pentru lucrători în Spania

În data de 16 septembrie, va avea loc în Craiova la Casa de Cultură a Studenţilor, str. Eugeniu Carada, nr. 10 (vizavi de AJOFM Dolj), începând cu ora 9.00 o selecţie de forţă de muncă pentru persoanele care doresc să lucreze în  domeniul agricol în Spania şi care se află în evidenţele AJOFM.
Firma ASAJA CORDOBA solicită 1.218 de lucrători agricoli (bărbaţi) cu plecare în luna octombrie 2008. Nu se cere pregătire profesională de specialitate. Deasemenea, vor avea prioritate persoanele cu experienţă în agricultura şi cei provenind din mediul rural. Mai constituie un avantaj, dar nu e obligatoriu, cunoaşterea limbii spaniole sau a limbii engleze şi eventuale alte contracte de muncă anterioare în Spania. Durata contractului este de cel mult 6 luni şi programul de lucru este de 37 de ore pe săptămână.
Lucrătorii vor primii un salariu net de 37,97 euro/zi. Cazarea este asigurată de către angajator, iar hrana rămâne în grija lucrătorului.
La această acţiune pot participa şi persoanele din judeţul Vâlcea care au dosare de solicitant depuse pentru a lucra în străinatate la agenţia de ocupare a forţei de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU