15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateA înercat să mituiască doi poliţişti cu 80 de lire sterline

A înercat să mituiască doi poliţişti cu 80 de lire sterline

Un tănăr din Dâmboviţa a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască doi poliţişti pentru a scăpa de dosar penal. Astfel, sâmbătă, 09 august a c., ofiţerul de poliţie O. B., din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa – Serviciul Poliţiei Rutiere, a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Biroul Anticorupţie pentru Judeţul Dâmboviţa, cu privire la faptul că un cetăţean i-a propus „rezolvarea problemei în schimbul unei atenţii”.
În cursul aceleiaşi zile, ofiţerul de poliţie, alături de un agent, l-a depistat în trafic pe A. M. M., de 37 ani, din comuna Vulcana Băi, judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având numere de înmatriculare expirate. Încă de la început cetăţeanul a încercat mituirea ofiţerului şi a agentului, cele două cadre refuzând oferta.
A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, procedându-se la organizarea unui flagrant, învinuitul fiind surprins în timp ce oferea suma de 80 lire sterline celor doi poliţişti, în vederea neîntocmirii dosarului penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false. În urma cercetărilor efectuate, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a început urmărirea penală faţă de A. M. M., conducător auto profesionist la o societate comercială din Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS