22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Acţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit ieri, în jurul orei 11.30, cu o autospecială şi cinci subofiţeri în comuna Prunişor, satul Balota, pentru salvarea unui cal ce căzuse într-o groapă de circa un metru adâncime, având picioarele din spate imobilizate în nămol. Eforturile pompierilor au făcut ca animalul să fie degajat şi redat proprietarului în mai puţin de o jumătate de oră.
Tot ieri, în jurul orei 14.50, Pichetul Strehaia a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi opt subofiţeri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, ce aparţinea unei proprietăţi particulare din localitatea Strehaia, sat Comanda. A ars circa 1 tonă de furaje. Cauza incendiului a constituit-o jocul copiilor cu focul. Intervenţia s-a încheiat la orele 15.10, fără a se înregistra victime.
Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit ieri după amiază cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 4 subofiţeri pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, izbucnit pe raza municipiului. Au ars circa 300 mp vegetaţie uscată, cu posibilitatea de propagare la o staţie G.P.L. Cauza incendiului a constituit-o o ţigară aprinsă şi aruncată la întâmplare. Intervenţia a durat câteva minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS