13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRovinietele, vândute la benzinării şi Direcţii de drumuri

Rovinietele, vândute la benzinării şi Direcţii de drumuri

489.500 de roviniete matcă-cupon, cu valabilitate de 1, 7 şi 30 de zile, au fost repartizate deja, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), precizând că acestea au fost distribuite către SC Petrom SA, SC OMV România Mineraloel, SC MOL România, SC Rompetrol Downstream SRL, SC Speedy Driver SRL.

Conform aceleiaşi surse, noile modele se găsesc şi la unele subunităţi ale CNADNR – DRDP Craiova, DRDP Timişoara, DRDP Cluj, DRDP Braşov şi DRDP Constanţa – acestea începând încă de vineri vânzarea rovinietelor matcă-cupon.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi distribuitori, CN Poşta Română SA, SC Scala Assistance SRL, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri, DRDP Bucureşti şi DRDP Iaşi, compania precizează că aceştia deţin stocuri de roviniete-ecuson, care vor fi eliberate până la distribuirea modelelor matcă-cupon, pentru a acorda utilizatorilor posibilitatea achiziţionării de roviniete cu valabilitate de 12 luni. Eliberarea rovinietelor matcă-cupon în aceste puncte va începe pe 11 august 2008, susţine CNADNR. Compania precizează că, până pe 8 august, rovinietele-ecuson vor fi retrase de la distribuitorii care au început deja eliberarea noilor modele, iar pe 18 august, de la cei care încep eliberarea pe 11 august. Rovinietele-ecuson rămase vor fi eliberate, până la epuizare, de Agenţia de Control şi Încasare Giurgiu.

Amintim că, pe 3 iulie, au fost semnate acordul-cadru şi contractul subsecvent pentru anul 2008 cu SC ELTRONIS SRL, conform căruia urmează să fie achiziţionate, pe bază de comandă, 12 milioane de roviniete matcă-cupon, dintre care nouă milioane cu valabilitate de 1, 7 şi 30 de zile şi trei milioane cu valabilitate de 12 luni. Până ieri, Eltronis a livrat două milioane de roviniete cu valabilitate de 1, 7, 30 de zile şi 12 luni.

C.N.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII