19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMăruţă şi Andra se vor căsători la Târgu Jiu

Măruţă şi Andra se vor căsători la Târgu Jiu

Pe 23 august va avea loc nunta lui Cătălin Măruţă cu Andra, eveniment programat la Târgu Jiu. Ceremonia religioasă se va desfăşura la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“, iar petrecerea, pe o insuliţă din centrul oraşului.

 

Cătălin Măruţă va închiria o insuliţă de râul Jiu, situată în centrul municipiului Târgu Jiu. Acolo va fi instalat un cort, care va găzdui peste 500 de persoane. Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu au declarat că vedeta de televiziune a venit la Târgu Jiu şi a vorbit cu edilul municipiului, Florin Cârciumaru.

„Prima dată, Cătălin Măruţă se gândise la închirierea stadionului, însă aşa ceva nu este posibil. Trebuie să vină la Târgu Jiu întâi firma care se ocupa de organizarea evenimentului şi atunci vom vedea exact suprafaţa pe care vrea să o închirieze“, a precizat Ramona Evulescu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu Jiu.

 

Patru preoţi vor oficia slujba

 

Pe 23 august, la ora 18.00, cuplul Andra – Cătălin Măruţă împreună cu naşii lor sunt aşteptaţi la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Târgu Jiu, loc unde cei doi îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu. Slujba va fi oficiată de patru preoţi, printre ei numărându-se şi protopopul Vasile Vlădoiu, de la Protoieria Târgu Jiu. „Slujba va începe la 18.00. Mircea Muscă, Vasile Vlădoiu, Constantin Sîrbu şi cu mineu vom oficia slujba“, a spus preotul Ion Tomescu, protopop al Parohiei nr. 2 din municipiul Târgu Jiu.

 

Biserica, în renovare

 

În prezent, în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ se desfăşoară lucrări de renovare. „Sperăm ca până la nunta celor doi schela să fie înlăturată, iar lucrările de renovare a picturii să fie gata. Cred că vom reuşi să eliberăm centrul bisericii, să aranjăm locaşul de cult aşa cum se cuvine pentru nunţile ce vor avea loc în acea zi“, a precizat părintele Mircea Muscă, preotul paroh al bisericii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII