20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Rednic se aştepta la mai mult de la meciul cu Pandurii

Fotbal: Rednic se aştepta la mai mult de la meciul cu Pandurii

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, duminică, la finalul jocului cu Pandurii, scor 1-1, că rezultatul a fost echitabil, însă se aştepta ca jocul echipei sale să fie unul mai bun.
"E un rezultat echitabil. Prima repriză a aparţinut echipei Pandurii, care a ratat două ocazii mari, însă pot fi nemulţumit că am luat gol în minutul 84. Am câştigat un punct cu o echipă care a pus probleme şi care va pune în continuare. Mă aşteptam la mai mult de la acest meci, dacă era Bratu sau Niculae era altceva", a spus Rednic.
Tehnicianul a promis că echipa va arăta altfel în jocul viitor: "Asta e problema pentru moment, am echipă, dar nu am lot. Am greşit că nu am făcut transferuri la timp, dar Dinamo va arăta altfel în meciurile următoare".
Preşedintele grupării din Ştefan cel Mare, Cristian Borcea, a acuzat vehement arbitrajul, susţinând că brigada a viciat rezultatul. "Sunt total nemulţumit de rezultatul meciului. Tuşierul Oniţă ne-a oprit de două ori eronat şi ne-a anulat şi un gol, şi asta contează foarte mult", a declarat Borcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU