22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBMW X5, furat din Italia, depistat la Cenad

BMW X5, furat din Italia, depistat la Cenad

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un tânăr din Bucureşti care a încercat să introducă în ţară  un autoturism BMW X5, ce figura ca fiind  furat din Italia.

În data de 24.07.2008, la P.T.F. Cenad – jud. Timiş s-a prezentat pentru a intra în România Daniel G., în vârstă de 21 de ani, din Bucureşti. Tânărul călatorea la volanul unui autoturism marca BMW X 5, înmatriculat în Italia.
În timpul controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constat că certificatul de înmatriculare al autoturismului nu prezenta elemente de siguranţă, iar asigurarea obligatorie  aparţinea unei alte maşini, aspect ce a  trezit suspiciuni.
 În urma verificărilor efectuate în baza de date a autorităţilor italiene, prin Punctul de Contact de la Oradea,  s-a stabilit că autoturismul a fost declarat furat din Italia, în luna iunie 2008.
Şoferul a declarat  poliţiştilor de frontieră ca a fost rugat de  un cetăţean italian să  aducă maşina în ţara, contra sumei de 300 de euro, şi nu avea cunoştinţa despre faptul că este furat.
Conducatorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  fals în înscrisuri sub semnatură privată şi furt, la finalizare, urmând să fi prezentat procurorilor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS