22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Presa italiană susţine că Mutu poate debuta la AS Roma în amicalul cu Steaua

Fotbal: Presa italiană susţine că Mutu poate debuta la AS Roma în amicalul cu Steaua

Cotidianul Il Romanista susţine, miercuri, că atacantul român Adrian Mutu va ajunge la AS Roma în proporţie de 99,9 la sută şi că ar putea debuta pentru formaţia din capitala Italiei chiar în meciul amical cu Steaua, de sâmbătă.
"Mutu soseşte 99,9 la sută. Negocierile dintre cele două cluburi se pot încheia în cursul zilei de astăzi, chiar dacă Mutu spunea acum câteva zile că şansele de a pleca de la Fiorentina sunt de 0,1 la sută. Roma îi oferă un salariu net de 3,2 milioane de euro, iar gruparea din Florenţa pare decisă să-l vândă pe Mutu, pentru că acum este cel mai bun moment. Corvino a spus clar că nu vrea să se repete aceeaşi greşeală ca în cazul lui Toni şi că Della Valle trebuie să decidă cât mai repede", scrie cotidianul italian.
Directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, a spus marţi seară că Mutu este nemulţumit de oferta salarială din partea clubului şi rămâne de văzut ce decizie va lua patronul echipei. "Mai este nevoie de un apel telefonic din partea lui Prade, pentru a încheia negocierile, iar Mutu va deveni în sfârşit jucător 'giallorosso' şi, probabil, sâmbătă va juca primul său meci. La Bucureşti, contra Stelei", mai notează sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII