13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Pandurii Târgu Jiu l-a transferat pe brazilianul Thiago Tremonti de la FC Paulista

Fotbal: Pandurii Târgu Jiu l-a transferat pe brazilianul Thiago Tremonti de la FC Paulista

Gruparea Pandurii Târgu Jiu l-a transferat, joi, pe mijlocaşul brazilian Thiago Tremonti de la formaţia FC Paulista, a declarat, pentru NewsIn, preşedintele Marin Condescu.
"Este un jucător bun care poate evolua pe mai multe posturi la mijlocul terenului. Antrenorul Neagoe l-a dorit mult, aşa că am reuşit să îl transferăm. Mai avem un argentinian în probe, însă nu ştiu dacă va mai rămâne, iar sâmbătă, la meciul amical cu Internaţional Piteşti, vom testa şi un sârb. Oricum, lotul nostru este complet", a spus Condescu.
Tremonti (1,71 m, 73 kg), care s-a pregătit sub comanda lui Eugen Neagoe în ultimele patru zile, a semnat un contract valabil pe următoarele trei sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă unul, fiind a şasea achiziţie a formaţiei gorjene după Nalaţi, Tilincă, R. Stanca, Ghindeanu şi Murgan.
Aflat la prima experienţă în Europa, Tremonti (23 de ani) este un mijlocaş polivalent, care poate evolua atât ca mijlocaş stânga, cât şi pe partea dreaptă. Înainte de a ajunge la Paulista, acesta a mai jucat pentru Uniao Sao Jao.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS