28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOfiţer de poliţie din cadrul IPJ Olt, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Ofiţer de poliţie din cadrul IPJ Olt, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Ofiţerii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Biroul Anticorupţie pentru Judeţul Olt au finalizat cercetările în cazul învinuitului D. I., ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Olt, acesta fiind trimis în judecată de procurorul de caz al DNA – Serviciul Teritorial Craiova, pentru trafic de influenţă.
Ofiţerul de poliţie a fost denunţat la DGA – BAJ Olt de către un cetăţean din municipiul Slatina, judeţul Olt, care a sesizat faptul că acesta, în perioada aprilie – iulie 2005, a pretins şi primit diverse sume de bani şi produse pentru a interveni în soluţionarea favorabilă a unui dosar penal.
Ca urmare a administrării probelor în cauză s-a stabilit că inculpatul a primit sumele de 750 euro, 550 lei şi 5 miei pentru a interveni pe lângă colegii săi în scopul soluţionării dosarului în care denunţătorul era cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată în stare de libertate a lui D.I. pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS