14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutostrada Bucureşti-Piteşti a fost blocată pe sensul spre Piteşti, din cauza unui accident

Autostrada Bucureşti-Piteşti a fost blocată pe sensul spre Piteşti, din cauza unui accident

Traficul pe autostrada A1, Bucureşti Piteşti, a fost blocat la kilometrul 18, în această dimineaţă. Două autocamioane s-au lovit, rezervorul unuia dintre ele s-a spart, iar motorina a curs pe carosabil. Poliţiştii de la secţia Autostrăzi au întrerupt circulaţia complet, până au curăţat şoseaua.Cele două autovehicule circulau dinspre Piteşti spre Bucureşti. Din neatenţie, şoferul unuia dintre ele l-a acroşat din spate pe celălalt, încărcat cu lemne, au pătruns pe contrasens şi s-au răsturnat pe marginea drumului. Lemnele au ajuns în stradă, iar din această cauză, timp de câteva zeci de minute, traficul s-a desfăşurat pe o singură bandă pe sensul spre Piteşti. Cei doi şoferi implicaţi în accident au ajuns la spital, cu răni uşoare.

"Conducătorul autocamionului marca Roman, încărcat cu lemne, care circula dinspre Piteşti spre Bucureşti, a fost lovit în spate de autoturismul de Sibiu şi proiectat pe cealaltă bandă de circulaţie. În urma accidentului rutier, două victime sunt transportate la Spitalul Municipal Bucureşti", a precizat pentru Realitatea TV agent şef adjunct Mocanu Cătălin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU