17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEuro 2008: Un mort şi 52 de arestări la Madrid în urma manifestărilor de bucurie

Euro 2008: Un mort şi 52 de arestări la Madrid în urma manifestărilor de bucurie

Celebrarea câştigării Campionatului European de către Spania s-a soldat cu 52 de arestări în noaptea de duminică spre luni, iar o persoană a fost găsită decedată, potrivit ediţiei online a cotidianului Marca.
Un suporter al echipei naţionale a Spaniei a fost găsit mort în centrul Madridului, în piaţa Alecara de Henares, iar bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a lovit cu capul de asfalt, în urma consumului prea mare de băuturi alcoolice. Poliţia a anunţat că pe corpul bărbatului nu au fost găsite alte urme de violenţă, iar decesul s-a produs în urma traumei puternice.
Poliţia spaniolă a anunţat că 52 de suporteri au fost arestaţi numai în capitala Spaniei, din cauza comportamentului pe care l-au avut în timp ce se bucurau pe străzi. Alte 26 de persoane au fost spitalizate, iar una dintre ele este în stare gravă. În Barcelona au fost reţinute 14 persoane pentru tulburarea liniştii publice, iar în oraş şi împrejurimi au existat peste 91 de incendii provocate de arderea pubelelor de gunoi.
Echipa naţională a Spaniei a câştigat Campionatul European, competiţie care s-a desfăşurat între 7 şi 29 iunie în Austria şi Elveţia, după ce în finala care a avut loc duminică, la Viena, a învins cu scorul de 1-0 reprezentativa Germaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII