9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Dică susţine că la Catania nu va câştiga mai mult decât la Steaua

Fotbal: Dică susţine că la Catania nu va câştiga mai mult decât la Steaua

Atacantul Nicolae Dică a declarat că decizia de a accepta oferta formaţiei italiene Catania nu a fost luată pe considerente financiare, deoarece la echipa pregătită de Walter Zenga nu va câştiga mai mult decât la Steaua, informează Newsin.
"Mă simt bine, fiindcă a apărut o schimbare importantă în cariera mea. Îmi doream acest transfer foarte mult şi mă bucur că s-a materializat până la urmă. Oferta financiară nu a contat absolut deloc, fiindcă nu câştig mai mult decât câştigam la Steaua. Mi-am dorit mult să ajung într-un campionat puternic, precum cel italian, şi să văd dacă pot face faţă. Este un pariu foarte important pentru cariera mea de fotbalist", a spus Dică.
Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat sâmbătă că Dică a plecat la Catania datorită salariului pe care îl va primi, fără a-l interesa că va evolua la o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării. "Lăsaţi asta, pe un jucător îl interesează banii. Pentru ei asta e important, iar acolo are salariu dublu. Dică este mulţumit că va câştiga 350.000 de euro pe an şi că i se dă casă şi maşină", a precizat acesta.
Nicolae Dică va pleca la începutul săptămânii viitoare pentru câteva zile în Italia, unde va pune la punct ultimele detalii ale transferului său la Catania, iar pe 11 iulie se va prezenta la reunirea lotului.
Fotbalistul de 28 de ani s-a transferat sâmbătă de la Steaua la Catania pentru suma de două milioane de euro şi a semnat un contract pe patru sezoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS