13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEuro 2008 - Joachim Low: "Spania este favorită în finală"

Euro 2008 – Joachim Low: „Spania este favorită în finală”

Selecţionerul echipei naţionale a Germaniei, Joachim Low, a declarat, sâmbătă, că Spania porneşte ca favorită în finala Campionatului European de fotbal, deoarece nu a avut probleme în niciun moment pe parcursul turneului final.
"Toţi jucătorii trebuie să joace la cel mai bun nivel al lor pentru a câştiga această finală. Nu va fi niciun jucător german care să nu joace la posibilităţile sale maxime. Vom arată un alt nivel decât în jocul cu Turcia. Spania este favorită, dar noi aşteptăm finala cu încredere şi optimism. Presiunea fazelor precedente a dispărut şi a lăsat locul unei presiuni pozitive şi constructive. Vom mobiliza toate resursele de energie rămase pentru a câştiga acest meci", a declarat Low.
Selecţionerul Germaniei a continuat făcând referiri la adversarul de duminică: "Spaniolii au arătat o constanţă pe care nicio altă echipă nu a avut-o. Nu îmi amintesc să fi avut probleme în vreuna dintre faze. Jocul Spaniei este un amestec foarte frumos de calitate tehnică, precizie a paselor, relaxare şi lejeritate. Au foarte multe opţiuni, deoarece în lotul lor sunt jucători care evoluează la Barcelona, Real Madrid, Arsenal sau Liverpool. Ei sunt obişnuiţi să joace la nivel înalt".
Finala Campionatului European va avea loc duminică, 29 iunie, de la ora 21:45, între Germania şi Spania, pe stadionul Ernst Happel din Viena. Partida va fi condusă de o brigadă din Italia, cu Roberto Rosetti la centru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS