20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEuro 2008 - Germanul Michael Ballack este incert pentru finala cu Spania

Euro 2008 – Germanul Michael Ballack este incert pentru finala cu Spania

Căpitanul echipei naţionale a Germaniei, Michael Ballack, este incert pentru finala Campionatului European, pe care ţara sa o va juca împotriva Spaniei, a anunţat, sâmbătă, Federaţia Germană de Fotbal (DFB). Jucătorul în vârstă de 31 de ani nu a participat la antrenamentul oficial pe care echipa sa l-a efectuat sâmbătă seara. El are probleme musculare la gamba dreaptă, care l-au împiedicat să se pregătească şi vineri, iar forul german a anunţat că prezenţa lui în finală este nesigură, o decizie urmând să se ia duminică, în ziua meciului.
În cazul în care Ballack nu va putea evolua, selecţionerul Joachim Low l-ar putea înlocui cu Tim Borowski, jucător foarte puţin utilizat de la începutul turneului. Low a declarat la conferinţa de presă de sâmbătă că speră ca Ballack să fie apt de joc la ora meciului cu Spania: "Va trebui să aşteptăm să vedem cum va evolua leziunea peste noapte, dar trebuie să începem şi să ne gândim serios la ce vom face în cazul în care el nu va putea fi în teren".
Ballack, care are 86 de selecţii la naţionala Germaniei, pentru care a înscris 38 de goluri, a mai avut probleme la gamba dreaptă şi în timpul Campionatului Mondial din 2006. În acea perioadă toată Germania se interesa de starea gambei lui Ballack, care a fost numită "gamba naţiunii".
Finala Campionatului European va avea loc duminică, 29 iunie, de la ora 21:45, între Germania şi Spania, pe stadionul Ernst Happel din Viena. Partida va fi condusă de o brigadă din Italia, cu Roberto Rosetti la centru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS