34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePesediştii care fac declaraţii împotriva partidului în campanie riscă să fie daţi afara din partid

Pesediştii care fac declaraţii împotriva partidului în campanie riscă să fie daţi afara din partid

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat astăzi că în şedinţa Comitetului Executiv s-a decis excluderea celor care fac declaraţii împotriva partidului, dar a evitat să spună dacă este vizat cineva sau pe ce criterii se va stabili cine e pasibil de asemenea sancţiuni.

Geoană a arătat că decizia s-a luat la recomandarea vicepreşedintelui Gheorghe Nichita şi a fost votată în unanimitate. "Cine nu este disciplinat în probleme de comunicare şi de loialitate faţă de partid în perioade de război, în perioadă de campanie, trebuie să respecte consecinţele acestor acte de indisciplină. Punct". Întrebat cine e pasibil de aceste sancţiuni, preşedintele social-democrat a spus că nu s-a vorbit despre persoane în acest moment. '"Aşteptăm provincia", a mai spus el ironic, potrivit NewsIn.

Întrebat care sunt criteriile care vor sta la baza acestei excluderi, Mircea Geoană a spus:  "Vă las pe dumneavoastră să faceţi lista pe care o consideraţi cea mai atractivă".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU