16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTâlhărie la Năvodari

Tâlhărie la Năvodari

În data de 26 iunie, în jurul orelor 2.00, o echipă de ordine şi siguranţă publică, aflată în serviciul de patrulare în zona turistică Năvodari, a depistat şi identificat doi tineri de 16 şi 17 ani, din Năvodari, care au deposedat prin violenţă, de telefonul mobil, documentele de identitate şi suma de 50 de lei, un bărbat de 53 de ani.
Din cercetări rezultă faptul că, după ce au ieşit de la o discotecă din zonă, cei doi tineri au ajuns la o terasă, unde s-au aşezat la masa bărbatului, care, aflat sub influenţa alcoolului, i-a „cinstit” cu câte o bere chiar dacă nu îi cunoştea.
După un timp, cei doi tineri au propus să facă o baie în mare. Ajunşi pe plajă, unul dintre ei l-a înbrâncit pe barbatul de 53 de ani, care a căzut, după care i-a luat telefonul mobil şi portofelul din buzunar şi au fugit.
Bărbatul a apelat la ajutorul echipei de jandarmi, care i-a depistat pe cei doi tineri în aproximativ 5 minute.
Bunurile furate, pe care tâlharii le aruncaseră în iarbă la vederea patrulei de jandarmi, au fost recuperate în totalitate şi înapoiate victimei.
Cei doi minori sunt cunoscuţi jandarmilor din anul precedent, cu preocupări asemănătoare.
De asemenea, fiecare dintre cei doi declară că celălalt a făcut „isprava”.
În cauză au fost întocmite actele premergătoare necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, dosarul fiind înaintat în vederea continuării cercetărilor, Poliţiei Năvodari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS