16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandalagiu liniştit de jandarmi cu spray iritant-lacrimogen

Scandalagiu liniştit de jandarmi cu spray iritant-lacrimogen

În data de 26 iunie, în jurul orelor 0245, o echipă de ordine şi siguranţă publică aflată în serviciul de patrulare în staţiunea Costineşti, a intervenit pentru aplanarea unui conflict declanşat între două grupuri de tineri.
Aflat la o discotecă din staţiune împreună cu un prieten, lui DĂNUŢ  T. de 21 ani, din Costineşti, i-a căzut dragă o tânără care se distra împreună cu alţi trei prieteni din judeţul Ilfov, avansurile fiindu-i însă respinse cu delicateţe.
La plecarea grupului de ilfoveni din discotecă, D.T. i-a urmărit cu gândul de a-şi răzbuna orgoliul rănit. Aşa se face că, trecând pe lângă grupul celor patru, umărul său a atins „din întâmplare” pe unul dintre adolescenţi, apărând astfel motivul conflictului. D.T., pornit pe harţă, i-a înjurat şi ameninţat pe ilfoveni, ajungând chiar să lovească pe unul dintre ei.
Jandarmii au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului, solicitând lui D.T. să se liniştească şi să lase tinerii în pace. Se pare că asta l-a înfuriat mai tare, aşa că a început să-şi verse nervii şi asupra jandarmilor, a refuzat să se legitimeze, opunându-se cu violenţă măsurii legale de conducere la sediul Poliţiei în vederea identificării. În aceste condiţii, a fost necesară folosirea mijoacelor din dotare, respectiv a sprayului iritant-lacrimogen, care l-a liniştit imediat pe scandalagiu, acesta fiind condus la sediul Poliţiei Costineşti şi sancţionat contravenţional, potrivit legii, cu suma de 500 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS