20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateEuro 2008: Terim a anunţat că sunt şanse mari să renunţe la funcţia de selecţioner al Turciei

Euro 2008: Terim a anunţat că sunt şanse mari să renunţe la funcţia de selecţioner al Turciei

Antrenorul Turciei, Fatih Terim, a declarat că meciul din semifinala Campionatului European contra Germaniei este, cel mai probabil, ultimul la care a stat pe banca naţionalei şi spune că se va ţine de cuvânt şi va prelua o echipă de club din sezonul viitor, informează eurosport.
"Cel mai probabil, după discuţia pe care o voi avea cu preşedintele Federaţiei, îi voi spune că renunţ. Am precizat acum câtva timp că nu voi antrena în Turcia. Sunt un om care îşi respectă promisiunile, aşa că mai mult ca sigur voi prelua o echipă de club din Europa", a afirmat fostul tehnician al lui Galatasaray.
Terim (55 de ani), care se află la al doilea său mandat la naţională, a felicitat formaţia Germaniei pentru victorie şi a mărturisit că este mândru de performanţa elevilor săi. "Cred că am fost cea mai spectaculoasă echipă de la EURO, am fost foarte aproape să reuşim. Am arătat oamenilor că suntem o formaţie bună", a mai spus Terim şi i-a luat apărarea lui Rustu, care a greşit la golul de 2-1 al nemţilor: "Asemenea lucruri se mai întâmplă câteodată. Salvezi un penalty după care poţi încasa un astfel de gol. Când am primit al doilea gol ne-a scăzut moralul pentru că nu avem jucători cu experienţă. Toţi suntem alături de Rustu".  
Turcia a pierdut în faţa Germaniei, scor 2-3, în semifinala Campionatului European, după ce nemţii au marcat golul victoriei în minutul 90.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS