19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVicepreşedinta unei secţii de votare din Caraş-Severin, găsită moartă în ziua alegerilor, a fost ucisă

Vicepreşedinta unei secţii de votare din Caraş-Severin, găsită moartă în ziua alegerilor, a fost ucisă

Vicepreşedinta circumscripţiei electorale Berlişte din judeţul Caraş-Severin care a fost găsită duminică, în ziua turului doi al alegerilor locale, înecată în fântână, ar fi fost ucisă, potrivit Poliţiei Timiş, informează NewsIn.

Poliţia Caraş-Severin a reuşit să identifice şi să reţină persoana care se face vinovată de omor. “Detaliile vor fi anunţate mâine (marţi, n.r). Din ce ştiu eu acum, individul intrase peste ea în casă pe un geam deschis pentru a fura lucruri din locuinţă, victima a fost surprinsă, lovită şi aruncată în fântână. Înecul a fost cauza morţii” a declarat astăzi pentru NewsIn, subinspectorul de poliţie Adriana Beţa.

Duminică, 15 iunie, lucrătorii Poliţiei Oraviţa au fost sesizaţi de către preşedintele Circumscripţiei Electorale Berlişte cu privire la faptul că Dimitrovici Dorina Maria, de 58 ani, din localitate, vicepreşedinta Circumscripţiei Electorale Berlişte nu s-a prezentat la sediul circumscripţiei la ora fixată, în vederea începerii procesului electoral, motiv pentru care au căutat-o la domiciliu şi împrejurimi, constatând că aceasta este dispărută de la domiciliu.

Femeia locuia singură iar din verificarea sumară a locuinţei nu fost observate urme de răvăşire sau lipsa unor obiecte de valoare. În urma cercetărilor efectuate în cauză femeia a fost găsită decedată în puţul pentru apă aflat în interiul casei. Cadavrul femeii a fost scos de către pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic, cu dificultate, având în vedere că puţul avea o adâncime de 18 m şi un diametru de 1,5 m.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII