21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Pandurii: Eugen Neagoe a renunţat la nouă jucători din lot

Fotbal – Pandurii: Eugen Neagoe a renunţat la nouă jucători din lot

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a anunţat astăzi că a decis să pună pe lista de transferuri nouă jucători, precizând că renunţă la ei din cauza faptului că are la dispoziţie un lot prea numeros, informează NewsIn.

Cei nouă jucători, care nu mai intră în planurile tehnicianului sunt: Dossey, Kutlacic, Murdărea, Enescu, Dragomir, Vătavu, Voicu, Adi Popescu şi Vidakovic.

"Am vorbit cu jucătorii respectivi şi sper că au înţeles. Vor fi puşi pe lista de transferuri nu pentru că sunt jucători slabi, sunt buni, dar nu putem să-i ţinem în lot pentru că pe respectivele posturi suntem acoperiţi. În plus, e greu să lucrezi cu 34 de jucători şi nu e bine nici pentru ei doar să se antreneze şi să nu joace. Unii au o vârstă la care nu-şi mai permit să stea şi să nu joace, pentru că nu peste mult timp or să se lase, iar alţii sunt tineri, trebuie să crească şi e păcat să se antreneze şi să joace doar un meci sau două pe sezon. Jucătorii tineri pot să crească în valoare doar dacă au continuitate, dar dacă stau nu pot creşte în valoare", şi-a explicat decizia antrenorul Eugen Neagoe, într-o conferinţă de presă.

"Mi-a fost foarte greu să vorbesc cu ei. Nu e plăcut să te duci şi să le dai asemenea veşti jucătorilor. Am discutat, i-am întrebat pe fiecare în parte dacă pot face faţă la Pandurii şi, fiind băieţi de caracter, am stabilit de comun acord că e mai bine să meargă la alte echipe unde să joace. Trebuie să fim bărbaţi, să punem lucrurile la punct şi să dăm dovadă de maturitate", a mai adăugat tehnicianul, care s-a referit şi la situaţia jucătorului Adrian Popescu: "A avut acea accidentare foarte gravă şi apoi nu prea a mai jucat. A stat foarte mult timp, el are 33 de ani şi acum ar trebui să joace meci de meci. Este mai bine pentru el să aibă continuitate. Era un om de bază până la accidentarea de la meciul de la Timişoara, dar aşa e în fotbal. A fost o pierdere pentru noi, dar acum el trebuie să joace meci de meci, nu să prindă echipa rar".

Tehnicianul, care a declarat că îşi mai doreşte trei fotbalişti noi la echipă, şi-a exprimat speranţa că toţi cei nouă jucători vor rămâne în continuare la echipe din prima ligă şi a explicat că oficialii clubului se vor ocupa de transferurile lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS