27.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEuro 2008: 50.000 de fani olandezi sunt aşteptaţi la Berna la meciul dintre Olanda şi Franţa

Euro 2008: 50.000 de fani olandezi sunt aşteptaţi la Berna la meciul dintre Olanda şi Franţa

Peste 50.00 de suporteri olandezi vor fi prezenţi, vineri, la Berna, acolo unde va avea loc partida dintre Olanda şi Franţa, din Grupa C a Campionatului European din Austria şi Elveţia, însă foarte mulţi dintre ei vor urmări meciul din afara stadionui, neavând bilete. "Numărul de susţinători care vor lua cu asalt Berna va depinde în mare măsură de starea vremii, dacă va fi timp frumos atunci ne aşteptăm ca în oraş să fie prezenţi aproximativ 50.000 de olandezi", a declarat şeful delegaţiei poliţiei olandeze din Elveţia, Henk Groenevelt. Capacitatea stadionului Stade de Suisse din Berna este de 30.000 de locuri.
La partida de luni, cu Italia, primul meci al batavilor la Euro, autorităţile au estimat că pe străzile capitalei Elveţiei au fost prezenţi peste 30.000 de olandezi.
Naţionala Olandei a câştigat cu 3-0 meciul cu Italia şi este liderul Grupei C, cu 3 puncte, fiind urmată de Franţa şi România, fiecare cu câte un punct, iar Italia este pe ultimul loc, cu 0 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS