22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Cosmin Olăroiu va fi pus în pus sub învinuire de procurori pentru transferul unor jucători

Fotbal: Cosmin Olăroiu va fi pus în pus sub învinuire de procurori pentru transferul unor jucători

Surse din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au declarat pentru Newsin că fostul manager al FC Naţional, Cosmin Olăroiu, va fi pus sub învinuire pentru nereguli în legătură cu transferul unor jucători de la FC Naţional la Poli Timişoara. Potrivit unor surse judiciare fostul manager al FC Naţional, Cosmin Olăroiu, va fi chemat zilele acestea la audieri. Procurorii urmează să îl pună sub învinuire pe actualul antrenor al echipei arabe Al-Hilal.
În acelaşi dosar, fostul preşedinte al echipei FC Naţional, Gino Iorgulescu, s-a prezentat, luni, la DIICOT, el fiind pus sub învinuire. Surse din parchet au afirmat, pentru Newsin, că Gino Iorgulescu a fost pus sub învinuire pentru evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare.
Gino Iorgulescu, fostul preşedinte al FC Naţional, a fost audiat, în martie 2007, la Parchetul General, în legătură cu posibile ilegalităţi comise în cazul unor transferuri de fotbalişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS