10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Pandurii: Liviu Mihai a început recuperarea şi va reveni pe gazon în luna septembrie

Fotbal – Pandurii: Liviu Mihai a început recuperarea şi va reveni pe gazon în luna septembrie

Atacantul grupării Pandurii Târgu Jiu, Liviu Mihai, a declarat, vineri, că a început exerciţiile de recuperare după accidentare suferită la începutul anului, dar nu va reveni pe teren decât în luna septembrie a acestui an, informează NewsIn.
"Mai bine de o lună şi jumătate am stat la pat cu piciorul imobilizat. De joi am renunţat la cârje şi am început exerciţiile de recuperare. Merg obişnuit, însă mai simt dureri la genunchiul stâng", a spus Liviu Mihai.
Atacantul a adăugat că îşi va continua recuperarea până la începutul lunii iulie, urmând ca atunci să efectueze un nou control medical. "Nu ştiu când o să revin. Mai fac vreo şase săptămâni de exerciţii şi apoi o să merg la un nou control medical. În funcţie de cum mă simt voi intra şi la antrenamente. Deocamdată nu ştiu ce să spun pentru că în cazurile unor astfel de accidentări se stă peste şase luni. Prin luna septembrie o să reintru la joc”, a mai afirmat jucătorul.
În vârstă de 31 de ani, Liviu Mihai s-a accidentat în timpul cantonamentului din Portugalia pe care Pandurii l-a efectuat la începutul acestui an, iar în luna martie a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul piciorului stâng în urma unei rupturi de menisc şi de ligamente încrucişate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS