19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - CFR Cluj: Brazilianul Alcantara a semnat un contract pe trei sezoane cu campioana României

Fotbal – CFR Cluj: Brazilianul Alcantara a semnat un contract pe trei sezoane cu campioana României

Fundaşul brazilian Hugo Alcantara a semnat, vineri, un contract pe trei ani cu CFR Cluj, şi a devenit al doilea fotbalist transferat de campioni în ultima săptămână, după argentinianul Prette, informează  NewsIn.
"Hugo a semnat cu noi în această dimineaţă. Este un fotbalist foarte valoros şi ne-am luptat cu mai multe cluburi din România pentru a obţine semnătura sa. El nu şi-a prelungit contractul cu Belenenses pentru a-şi negocia singur plecarea. A ales să vina la CFR Cluj şi cred că asta-i cel mai bine, atât pentru el, cât şi pentru CFR Cluj. L-am monitorizat mai bine de un an şi jumătate, am încercat sa-l transferăm mai devreme, dar nu s-a putut şi acum suntem foarte fericiţi de reuşită", a declarat, pentru NewsIn, preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan.
Fotbalistul a ajuns vineri dimineaţă în România, unde a şi efectuat vizita medicală, iar sâmbătă va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă.
Brazilianul (1,90 m, 85 kg) a ajuns la CFR din postura de jucător liber de contract, după ce înţelegerea cu formaţia portugheză FC Belenenses i-a expirat la finele acestui sezon.
Hugo da Silva Alcantara (29 de ani) este fundaş şi a mai evoluat în cariera sa la CE Dom Basco (Brazilia), CE Operario (Brazilia), Berga EC (Brazilia), Botafogo, Mixto EC (Brazilia), Vitoria Setubal, Academica Coimbra şi Legia Varşovia, iar din vara lui 2007 a ajuns la Belenenses, formaţie cu care a semnat un contract pe un sezon. Acesta are peste 100 de meciuri în prima ligă portugheză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU