27.8 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarius Stan şi Gigi Becali au fost suspendaţi câte două luni de Comisia de Disciplină a FRF

Marius Stan şi Gigi Becali au fost suspendaţi câte două luni de Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a FRF a hotărât astăzi să îi suspende câte două luni pe directorul general a Oţelului, Marius Stan, şi pe patronul Stelei, Gigi Becali, în urma declaraţiilor defăimătoare dintre cei doi.

Pe lângă suspendare, Stan şi Becali au primit şi câte 12.000 de lei amendă.

Patronul Stelei, Gigi Becali, îi transmisese lui Marius Stan, înaintea partidei cu Oţelul, să nu mai facă afirmaţii ironice la adresa sa "pentru că nu e la nivelul meu, e un papagal". În replică, Stan l-a numit pe Becali "finanţatorul lui Moş Crăciun, un patru clase care jigneşte ce nu poate cumpăra, un bou care îşi permite să jignească pe oricine şi un mârlan care în loc să-mi numere soţiile mai bine şi-ar număra oile".

Tot astăzi, Comisia de Disciplină a suspendat clubul Universitatea Cluj pentru două etape, timp în care îşi va dispute partidele de pe teren propriu cu porţile închise, la care se adaugă o sancţiune financiară în valoare de 40.000 de lei.

Antrenorul lui "U" Cluj, Alpar Meszaroş, a primit două etape de suspendare şi a fost amendat cu 140 de lei, în urma partidei cu CFR Cluj, din cadrul unei etape.

Eliminat în meciul cu CFR Cluj, brazilianul Universităţii Cluj, Edvan, a fost suspendat o etapă şi a fost sancţionat financiar cu 600 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS