32.3 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Nicolae Badea şi Marcel Popescu sunt aşteptaţi joi la DNA pentru audieri în dosarul transferurilor

Fotbal: Nicolae Badea şi Marcel Popescu sunt aşteptaţi joi la DNA pentru audieri în dosarul transferurilor

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, şi preşedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, sunt aşteptaţi joi la DNA, pentru a fi audiaţi ca martori în dosarul în care procurorii verifică modul cum au fost făcute mai multe transferuri de jucători de la Dinamo în străinătate, informerază NewsIn.
Tot joi este aşteptat la audieri şi fostul şef al Jandarmeriei din perioada 2001 – 2004, generalul-locotenent Tudor Cearapin, fost membru în Consiliul de Administraţie al FC Dinamo.
Săptămâna aceasta, procurorii i-au citat pentru audieri pe toţi membrii din Consiliul de Administraţie de la Dinamo în perioada când au fost făcute acele transferuri.
Astăzi a fost audiat Dan Matei Agathon, membru în CA la Dinamo şi mai erau citaţi fostul senator PSD, Simona Marinescu şi senatorul liberal Radu Stroe. Ultimii doi au făcut şi ei parte din CA al clubului Dinamo.
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost şi el audiat, în data de 26 martie, de procurorii DNA în dosarul în care aceştia anchetează modul în care au fost efectuate mai multe transferuri din fotbalul românesc.
Mircea Sandu a declarat că, din punctul său de vedere, transferurile s-au efectuat în mod corect până acum. În calitate de martori, în acest dosar au mai fost audiaţi, până în prezent, fostul internaţional Cristi Dulca şi Marcel Lăzăreanu, fost preşedinte al Universităţii Cluj.
Vizaţi de ancheta DNA în dosarul transferurilor internaţionale din fotbal sunt impresarii Ioan Becali, Victor Becali şi Gheorghe Popescu, patronul clubului de fotbal Rapid Bucureşti – Gheorghe Copos, avocatul Sică Puşcoci, fostul director al clubului de fotbal Oţelul Galaţi – Mihai Stoica, preşedintele executiv al clubului de fotbal Dinamo – Cristian Borcea, fostul preşedinte al clubului de fotbal Dinamo – Mircea Stoenescu, preşedintele clubului de fotbal Gloria Bistriţa – Jean Pădureanu şi acţionarul la clubul de fotbal Dinamo – Gheorghe Neţoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS