17.9 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHoţ de fier vechi prins de jandarmii doljeni

Hoţ de fier vechi prins de jandarmii doljeni

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflându-se în timpul executării unei acţiuni, pe raza localităţii Işalniţa, au observat ieri, în jurul orei 15.00, că o persoană de sex masculin  sustrage profile din fier dintr-un depozit aflat în apropierea podului situat pe DN 70, lîngă Termocentrala Işalniţa, judeţul Dolj.
Având în vedere cele sesizate patrula mobilă de jandarmi a intervenit  şi a procedat la identificarea persoanei în cauză, constatând că se numeşte I. Ionuţ Daniel, de 20 de ani, din localitatea Coţofeni din Dos, judeţul Dolj, cu antecedente penale.
Acesta a fost surprins de patrula de jandarmi în timp ce sustrăgea din incinta depozitului aparţinând SC NBABIZAR COM SRL un număr de 7 bucăţi fier, profil U, în lungime de aproximativ 3 m, 1 bucată fier profil U, în lungime de aproximativ 2,6 m şi 4 bucăţi fier profil pătrat în lungime de aproximativ 4 m.
Cel în cauză se face vinovat de comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 208,209 Cod Penal, jandarmii întocmindu-i actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea acestei infracţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS