14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Formaţia Pandurii a renunţat la şapte fotbalişti străini deoarece aceştia nu aveau valoare

Fotbal: Formaţia Pandurii a renunţat la şapte fotbalişti străini deoarece aceştia nu aveau valoare

Antrenorul grupării Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat azi pentru NewsIn că a decis să renunţe la şapte dintre cei 10 jucători străini achiziţionaţi din iarnă din cauza faptului că aceştia nu şi-au demonstrat valoarea.
"Nu m-au convins nici pe mine, şi nici pe domnul preşedinte Condescu. Am decis să renunţăm la ei pentru că nu merită să joace la Pandurii. Avem jucători valoroşi români şi nu avea rost să îi păstrăm. Dintre cei 10, au mai rămas doar Mingote, Cardoso şi Arrieta", a spus Neagoe.
Astfel, din lotul gorjenilor nu vor mai face parte fotbaliştii Carlos Pintassilgo (2 meciuri-0 goluri), Fabio Nunes (3-0), Jessui (1-0), Jose Anilton (2-0), Marco Soares (1-0), Wandeir (3-1) şi Adriano Moreira (0-0).
Tehnicianul a mai anunţat că în următoarele zile va concedia alţi jucători care l-au nemulţumit în ediţia trecută de campionat. "Ne vom despărţi de alţi jucători şi le vom mulţumi pentru ce au făcut la Pandurii. În schimb, vom aduce trei sau patru fotbalişti, ale căror transferuri sper să le rezolvăm chiar în această săptămână", a explicat acesta.
Neagoe a vorbit şi despre situaţia mijlocaşului Ilie Iordache, care este foarte aproape de a reveni la Dinamo, de unde a fost împrumutat. "Voi mai avea o discuţie cu el, dar consider că nu e pregătit să joace la Dinamo. Nu cred că se va putea impune acolo pentru că încă nu a devenit constant. E păcat ca un jucător talentat ca el să se piardă aşa cum au făcut mulţi alţii înaintea lui", a mai afirmat antrenorul grupării Pandurii Târgu Jiu.
Preşedintele executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a anunţat la începutul lunii că Ilie Iordache va evolua din sezonul viitor la formaţia din Ştefan cel Mare, unde va reveni după un împrumut de un sezon şi jumătate la Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS