14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârgul de Cariere se lansează la Craiova

Târgul de Cariere se lansează la Craiova

Compania de resurse umane Foreground din Cluj împreună cu agenţia de publicitate HosuS Media din Craiova organizează în perioada 13 – 14 mai, la Casa de Cultură a Studenţilor, Târgul de Cariere, eveniment ce va intermedia întâlnirea dintre tinerii, studenţi sau proaspăt absolvenţi, şi angajatorii de renume. Târgul de Cariere din Craiova va reuni companii naţionale şi locale cu un spectru larg de activitate, organizatorii preconizând să atragă un număr de peste 3.000 de tineri, vizitatori cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani.
Partener al evenimentului este compania BRD, alte companii prezente la acest eveniment fiind: Coca-Cola, Data Soft, Genpact, Indaeltrac, La Fântâna, MAPN, Obiettivo Lavoro, Pan Group, Real, Ubisoft, WATT.
Reţeaua naţională Târgul de Cariere mai cuprinde oraşele Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu şi Tîrgu-Mureş. Motivele extinderii Târgului de Cariere, care se desfăşoară în Cluj-Napoca încă din anul 2006, şi organizarea acestuia şi la Craiova au fost numărul crescut al companiilor multinaţionale participante la fiecare ediţie din celelalte oraşe, numărul important de companii locale şi naţionale, cât şi intenţia de a sprijini tinerii talentaţi cu aspiraţii în carieră din mai multe centre universitare să-şi găsească angajatorul ideal. Acestora li se va oferi anul acesta posibilitatea de a se angaja într-unul dintre domeniile de activitate prezente la Târgul de Cariere: IT, medical, farmaceutic, tehnologie, retail, consultanţă, producţie, servicii financiare, bunuri de larg consum, marketing, mass media.
Târgul de Cariere mizează pe locaţii centrale, care să permită o cât mai mare vizibilitate atât evenimentului, cât şi companiilor participante.
Prezenţa companiilor, indiferent de domeniul de activitate, la un eveniment precum Târgul de Cariere reprezintă nu numai o posibilitate de recrutare de personal, ci şi o metodă de creştere a notorietăţii brand-ului de angajator şi de intrare în contact cu potenţiali clienţi sau companii concurente.
Mai multe informaţii despre Târgul de Cariere găsiţi pe site-ul www.targuldecariere.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS