13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGigi Becali este urmărit penal pentru dare de mită în dosarul meciului U Cluj - CFR Cluj

Gigi Becali este urmărit penal pentru dare de mită în dosarul meciului U Cluj – CFR Cluj

DNA a început urmărirea penală împotriva patrionului Clubului Steaua, Gigi Becali, care este acuzat de dare de mită pentru că ar fi vrut să ofere bani jucătorilor de la "U" Cluj, pentru ca aceştia să câştige meciul cu CFR Cluj.
"Sunt patru persoane urmărite penal în acest dosar. Una este Gigi Becali, care este acuzat de dare de mită. O alta este partenerul său, Teia Sponte, care este acuzat de complicitate la dare de mită. Ar mai fi vorba de un jucător de la Universitatea Cluj şi de o altă persoană", au declarat, pentru NewsIn, surse judidiare.
Potrivit aceloraşi surse, ancheta procurorilor ar fi început după un autodenunţ făcut de o persoană din cadrul Clubului Universitatea Cluj. Surse judiciare afirmă că infracţiunea de dare de mită, respectiv complicitate la dare de mită de care sunt acuzaţi cei urmăriţi penal s-ar fi consumat în momentul în care patronul Stelei ar fi promis celor de la "U" Cluj bani pentru câştigarea meciului cu CFR Cluj. Acest lucru ar fi avut ca rezultat câştigarea campionatului de către Clubul Steaua.
Cei cinci apropiaţi ai lui Gigi Becali reţinuţi, miercuri, de DNA Cluj, au părăsit instituţia după audieri joi dimineaţa, în jurul orei 3.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII