25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a lansat programul social "Litoralul pentru toţi"

S-a lansat programul social „Litoralul pentru toţi”

Minivacanţa de 1 mai este aproape de final, sezonul estival este însă de abia la început. Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului anunţă începerea programului "Litoralul pentru toţi".

Cele aproape 3000 de locuri de cazare, cu tarife reduse, vor fi disponibile până la jumătatea lunii iunie. Acestea sunt atât în pensiuni, cât şi în hoteluri de una, două şi chiar patru stele din staţiunile Mamaia, Costineşti, Jupiter, Cap Aurora şi Vama Veche.

Şase nopţi de cazare la un hotel de o stea costă 39 de lei, un sejur la un hotel de 2 stele costă 159 de lei, iar la unul de 3 stele, 189 de lei, în timp ce aceia care vor să locuiască la un hotel de patru stele vor trebui să plătească 360 de lei.

A doua parte a programului se va desfăşura în perioada 1 septembrie – 15 octombrie. Pentru iubitorii vacanţelor la ţară, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural a pregătit, de asemenea o surpriză: preţuri promoţionale pentru câteva zile la ţară. O vacanţă de cinci nopţi costă la pensiunile de două margarete 150 de lei, iar la pensiunile de 3 sau 4 margarete, mai puţin de 200 de lei.

Programul care se va desfăşura în perioada 5 mai – 15 iunie, include pensiuni din peste 30 localităţi din ţară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS