20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Ioan Ovidiu Sabău spune că s-a plictisit să audă că Gloria Bistriţa face blaturi

Fotbal: Ioan Ovidiu Sabău spune că s-a plictisit să audă că Gloria Bistriţa face blaturi

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat deranjat de bănuielile de blat care au planat asupra meciului cu CFR Cluj, de sâmbătă seară, în care formaţia sa a fost învinsă cu 1-0 şi a opinat că elevii săi ar fi putut obţine o remiză, informează NewsIn.
"Ne-am descurcat destul de bine, am reuşit să jucăm cu ei de la egal la egal. În a doua repriză, după zece minute de joc, mi-am dat seama că am căzut şi fizic, şi psihic. Nu mai puteam să sperăm la nimic. Jucătorii mei au reuşit să intre foarte motivaţi, au avut câteva situaţii bune pe contraatac, câteva lovituri libere, dar prea puţin pentru a putea spera ceva. Cu mai multă atitudine şi cu condiţie fizică se putea lua un punct aici", a declarat Ioan Ovidiu Sabău sâmbătă, după meciul CFR Cluj-Gloria Bistriţa, scor 1-0.
Deranjat de insinuările de blat care au planat asupra acestui meci tehnicianul a replicat dur: "Pentru unii această echipă este antipatică, antipatic sunt probabil şi eu. M-am plictisit să aud tot felul de interpretări. Voi încerca să merg mai departe, să îmi văd de treaba mea şi să îmi fac datoria cât mai bine la Gloria Bistriţa".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII