19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSezonul estival în staţiunea Geoagiu a fost inaugurat mai repede

Sezonul estival în staţiunea Geoagiu a fost inaugurat mai repede

Hotelierii din staţiunea hunedoreană Geoagiu Băi au profitat de vremea călduroasă şi au decis să inagureze sezonul estival mai repede. Ultima zi a lunii aprilie a adus astfel la Geoagiu mai mulţi turişti, atraşi în primul rând de apa termală. Pentru minivacanţa de 1 mai, hotelierii aşteaptă aproape 4.000 de oaspeţi. Pentru aceştia au fost pregătite mai multe opţiuni de cazare şi tratament balnear.

Piscinele cu apă termală, amenajate în aer liber, sunt o adevărată desfătare pentru turiştii veniţi la Geoagiu, iar primii care se bucură sunt tinerii.

O zi petrecută la bazinele cu apă termală, costă 18 de lei, contravaloarea taxei de intrare şi a şezlongului, iar cluburile sau discotecile în aer liber sunt deschise toată noaptea. Asta pentru că la Geoagiu vin turişti din toată ţara şi pentru tratamentul balnear, dar şi pentru distracţie.

Hotelierii aşteaptă la Geoagiu Băi cel puţin 3.000 de turişti zilnic. Aceştia se pot caza cu până la 100 de lei pe noapte într-un hotel, sau cu doar 40 de lei într-o vilă sau o pensiune.

În aşteptarea şi mai multor turişti, proprietarii de facilităţi turistice fac promisiuni atrăgătoare. "Îi aşteptăm cu multe surprize. Avem un pachet de servicii mult, mult extins faţă de anul trecut. Şi calitatea spun eu va fi la nivel european" a declarat Ilie Floarea, administrator băi termale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS