14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn jandarm, soţia sa şi copilul acestora au fost găsiţi morţi în apartamentul lor

Un jandarm, soţia sa şi copilul acestora au fost găsiţi morţi în apartamentul lor

Un jandarm, soţia acestuia şi copilul lor în vârstă de şase ani au fost găsiţi morţi, astăzi, în apartamentul lor din municipiul Buzău, cei doi adulţi având mai multe răni provocate prin înjunghiere, iar copilul având urme de strangulare, informează NewsIn.

În urma primelor cercetări, anchetatorii spun că este posibil ca jandarmul să-şi fi omorât soţia şi copilul şi apoi să se fi sinucis.

Marian Stoian avea 35 de ani şi lucra la o grupă operativă din cadrul Comandamentului Judeţean de Jandarmi, iar soţia acestuia, Chivuţa, avea 36 de ani şi era asistentă medicală.

Cele trei cadavre au fost găsite de colegi ai lui Marian, care au intrat în alertă pentru că bărbatul nu s-a prezentat la serviciu şi nu răspundea la telefon. Colegii care au mers la domiciliul jandarmului au găsit uşa încuiată, iar din apartament nu le-a răspuns nimeni. Pentru că nici rudele familiei Stoian nu ştiau unde ar putea fi cei trei, jandarmii au sunat la pompieri şi au cerut o scară pentru a intra pe geam. “Unul dintre jandarmi a urcat, noi am ţinut scara, a spart geamul după care a coborât îngrozit şi ne-a spus să sunăm la poliţie, că e mare nenororcire”, a declarat unul dintre pompieri.

Anchetatorii spun că este posibil să fi fost un dublu asasinat, urmat de sinuciderea criminalului. Femeia a fost găsită în dormitor, având mai multe înţepături de cuţit în partea superioară a abdomenului. Bărbatul şi copilul erau în altă cameră, jandarmul având urme de înjunghiere pe corp şi o tăietură la gât. Copilul a murit, cel mai probabil, prin strangulare, spun anchetatorii.

Unii vecini ai familiei Stoian susţin că jandarmul avea patima jocurilor de noroc şi că ar fi avut datorii mari la cămătari. Cadvrele au fost transportate la Serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS