36.5 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 8.400 pachete de ţigări, găsite "pe marginea drumului"

Peste 8.400 pachete de ţigări, găsite „pe marginea drumului”

Politistii de frontiera suceveni au depistat, in masina unui cetaten roman, 8.460 pachete de tigari marca „Ronson” de provenienta ucraineana, ce erau destinate comercializarii la „ negru” in pietele din Suceava.
In cadrul unei actiuni de combatere a traficului ilegal de tigari in zona de competenta a Sectorului PF Vicov – jud. Suceava, ieri, politistii de frontiera din cadrul Detasamentului de Interventie al I.J.P.F. Suceava au oprit in trafic, la intrare in loc. Radauti, un  autoturism marca „VW”, condus de suceveanul  Liviu H., in varsta de  40 ani.
Cu ocazia controlului mijlocului de transport, lucratorii nostri au descoperit, in interior si in portbagaj, un numar de 8.460 pachete de tigari marca "Ronson"  de provenienta ucraineana, in valoare de 30.528 lei, pentru care soferul nu a putut prezenta acte justificative de provenienta.
Intrebat de provenienta tigarilor, suceveanul a declarat ca “le-a gasit pe marginea drumului” si intentiona sa le valorifice prin comercializare in pietele din Suceava.
Tigarile au fost retinute in vederea confiscarii, iar cel in cauza a fost sanctionat contraventional cu suma totala de 1.500 lei, conform prevederilor legale in vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS