11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMischie şi-a depus candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj

Mischie şi-a depus candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj

Liderul PNG Gorj, Nicolae Mischie, şi-a depus candidatura la şefia Consiliului Judeţean Gorj aproape de miezul nopţii trecute, cu câteva minute înainte de expirarea termenului legal, informează NewsIn.
Fostul lider al PSD Gorj şi fostul preşedinte al Consiliului judeţean Gorj a declarat în această dimineaţa,că toată ziua de marţi a fost plecat în teritoriu, iar „treaba cu depunerea candidaturii”, a lăsat-o pe mai târziu.
„Am venit ultimii ca să câştigăm. Cei din urmă vor fi cei dintâi”, a declarat Nicolae Mischie.

Nicolae Mischie a mai fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, în perioada 1996-2004. Recent, liderul PNG Gorj a fost condamnat de către Judecătoria Deva la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire de acte falsificate la autoritatea vamală, înşelăciune în formă continuată şi fals în declaraţii.
Fostul baron PSD a primit, şi în 2006, un an de închisoare cu suspendare pentru introducerea ilegală în ţară a unei arme de vânătoare. În 2007, Mischie a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost acuzat pentru trafic de influenţă şi luare de mită, decizie atacată cu apel, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie stabilind strămutarea dosarului la Curtea de Apel Timişoara, proces care are termen chiar în Joia Mare.
În prezent, Mischie se judecă, la Deva, în dosarul „Drumurile”, în care este acuzat, alături de omul de afaceri novăcean Relu Ştefănoiu, de abuz în serviciu în formă calificată şi fals intelectual, dosar aflat în curs de finalizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU