24.3 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea Craiova - Nicolo Napoli spune că Dinamo este o echipă puternică, dar care poate fi învinsă

Universitatea Craiova – Nicolo Napoli spune că Dinamo este o echipă puternică, dar care poate fi învinsă

Antrenorul echipei Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat azi că Dinamo a evoluat bine în ultimele partide, iar meciul contra alb-roşiilor va fi foarte dificil, dar cu toate acestea oltenii îşi doresc victoria, informează NewsIn.
"Dacă jucăm precum la Timişoara nu văd de ce nu am câştiga şi cu Dinamo. Urmează o săptămână grea, în care jucăm şi cu Dinamo, şi cu Steaua, dar scopul nostru este să le batem pe amândouă. Dinamo a jucat bine cu Unirea Urziceni şi a fost egalată abia în prelungiri. Ştiu că lipsesc fundaşii centrali de la Dinamo, dar nu cred că este o mare pierdere pentru ei, fiindcă au jucători care să poată să îi înlocuiască. În plus, revine şi Pulhac, aşa că Dinamo nu este deloc descoperită", a declarat Nicolo Napoli, care a adăugat că secundul său, Ionel Gane, îi poate motiva în plus pe olteni: "Ştiu că Universitatea nu a mai câştigat la Dinamo de mult, din 1994, dar mă bazez că îl am lângă mine şi pe Gane, care a marcat atunci şi poate îl copiază jucătorii de acum".
Antrenorul a mai precizat că şi-ar dori ca echipa să participe în Cupa UEFA Intertoto, dar acest lucru depinde şi de patronul Adrian Mititelu: " Mi-aş dori să jucăm în Intertoto, dar trebuie să îl întrebaţi şi pe domnul Mititelu. Mă gândesc şi la jucători, a căror vacanţă ar fi mai scurtă. Oricum, nu mă gândesc la acest lucru acum, pentru că urmează meciuri grele pe care trebuie să le pregătim, dar cred că putem termina pe locul 7, care ne-ar permite înscrierea în Intertoto".
Jucătorul Craiovei, Josh Mitchell, a declarat că ştie cât de important este meciul cu Dinamo pentru olteni şi îşi doreşte o victorie în Ştefan cel Mare: "A m învăţat ce înseamnă un joc cu Dinamo, în cei trei ani petrecuţi aici. Am observat mai ales din comportamentul oamenilor, al tuturor de pe stradă, aşa că ştiu cât este de important să batem şi ne dorim foarte mult acest lucru. Cred că într-o zi bună, aşa cum am prins la Timişoara, putem învinge pe oricine". Mitchell a fost completat de Gângioveanu, care a dat şi un pronostic pentru meciul de miercuri: "Am debutat la 15 ani şi jumătate într-un meci cu Dinamo, în sezonul în care Universitatea a retrogradat. Eram numai copii atunci în teren, iar Dinamo ne-a dat 5-0. Acum e vremea să îmi iau o revanşă, îmi doresc nespus o victorie şi, dacă ar fi să dau un pronostic, aş zice 1-0 pentru noi".
M itchell a mai precizat că nu îl interesează lupta la titlu, pentru că Universitatea Craiova joacă doar pentru ea: "Nu suntem arbitrii luptei pentru titlu, noi jucăm în primul rând pentru noi, nu ne interesează lupta altora, ia dacă sunt alte implicaţii nu este treaba noastră".
Meciul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 31-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 18:00 şi va fi transmis de Naţional TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS