13.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCurtea de Arbitraj pentru Fotbal a respins memoriul clubului Rapid ca neîntemeiat

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a respins memoriul clubului Rapid ca neîntemeiat

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat azi, la ieşirea din Casa Fotbalului, că membrii Curţii de Arbitraj pentru Fotbal au respins memoriul clubului Rapid în cazul "bricheta" ca "neîntemeiat". "Memoriul a fost respins ca neîntemeiat", a spus Argăseală.
Şi Comisia de Apel a FRF a respins, în urmă cu două săptămâni, memoriul prin care FC Rapid a contestat decizia Comisiei de Disciplină de a acorda Stelei victoria la masa verde, scor 3-0, în derbiul din etapa a XXIV-a a Ligii I, întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0 pentru giuleşteni din cauza unor incidente.
Centralul Alexandru Deaconu a suspendat meciul Rapid – Steaua, în minutul 74, la scorul de 1-0, după ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. Decizia sa a stârnit nemulţumirea giuleştenilor şi a mai multor oameni de fotbal, care l-au acuzat pe arbitru că a făcut "jocurile" Stelei, echipă unde evoluat ca junior. Oficialii rapidişti au cerut Comisiei de Disciplină a FRF reluarea jocului din minutul 74, de la scorul de 1-0 pentru formaţia giuleşteană, în timp ce steliştii au solicitat să câştige meciul cu scorul de 3-0, la masa verde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS