30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Şcoala nr.18 " Sf. Dumitru" va participa la "Cea Mai Mare Lecţie din Lume"

Craiova: Şcoala nr.18 ” Sf. Dumitru” va participa la „Cea Mai Mare Lecţie din Lume”

Anul acesta, Şcoala nr. 18 "Sf. Dumitru" din Craiova s-a alăturat Campaniei Globale pentru Educaţie, care se desfăşoară sub sloganul "Educaţie de Calitate pentru Toţi – Stop Excluderii!", coordonată la nivel naţional de Organizaţia Salvaţi Copiii, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Centrul de Resurse şi Asistenţă Educaţională a Municipiului Bucureşti, Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei, Centrul Educaţia 2000+, Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare profesională "Step by Step", Asociaţia Ovidiu Rom şi Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ.
Pe 23 aprilie elevii şcolii craiovene vor participa la evenimentul Cea Mai Mare Lecţie din Lume. În această zi, în peste 100 de ţări din lume, oficialităţile locale si naţionale se "întorc la şcoală" pentru a discuta importanţa educaţiei de calitate pentru toţi copiii. Se doreşte ca un număr cât mai mare de copii, profesori, părinţi şi factori de decizie din toată lumea să ia parte la lecţii similare în ţările lor, astfel încât să se atingă un record mondial pentru cea mai mare lecţie din istorie.
Evenimentul va avea loc în Şcoala nr. 18 "Sf. Dumitru" cu începere de la ora 11.00. Subiectul va fi importanţa educaţiei de calitate, iar în încheierea lecţiei vom avea ocazia să discutăm despre problemele în educaţie din comunitatea olteană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS